JellyPages.com

Saturday, June 1, 2013

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan"


Hi Assalamualaikum..


Click Banner ni nak join


Jom ramai-ramai pakat join contest ini..
Suka sangat blog ni sebab banyak share psal cite2 kartun animation,
technology,isu-isu semasa
 boleh release stress
study huhu..

Klau nak join kna follow requirement dia dan answer this question..
Soalan dia ialah:

A. Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda? 

Saya paling suka time usia kecik2 maybe time umur 3 tahun macam tu lah
sebab time tu xtahu apa2 tak ada masalah langsung nak fikir bukan macam sekarang ini bnyak problem..


B. Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?

Semua orang ada kenangan pahit dan manis..Kenangan pahit saya ialah saya hampir lemas time mandi kat pantai sebab rasanya kena tarik dengan hantu air..Sampai sekarang takut nak mandi kat pantai walaupun rindu sangat nak mandi kat pantai..

C. Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?

Zaman silam saya adalah pada zaman sekarang kerana banyak benda yang saya mahu betulkan dalam hidup kalau boleh saya mahu betulkan hubungan ibu bapa saya 
kembali kepada keadaan asal..tak mahu diaorang berpisah..Sebab sebagai anak sulung itu adalah tanggungjawab yang besar bagi saya untuk menyelamatkan hubungan mereka dan juga jadi role model untuk adik2 saya..



That is my answer..harap menjawab soalan dengan jawapan yang diberikan..
Jom join..Closing date 15 Jun 2013.
Hadiahnya very interesting :angry bird tu..


8 comments:

Muhd Hidayat said...

Saya dari GA yang sama juga, ada masa singgah and kalau ringan tangan follow lah hehe ;)


http://hidayatstories.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-4-110-juta.html

Cahaya syurGa said...

http://tautanhati93.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

jemput lah singah dn follow.. sye dh follow kamu :)

Nur Aisyah said...

Singgah dari GA sama , Good Luck , Jom baca cerita Isyah pula .

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

Zieyzie Ilisha said...

oh mak dan ayah dah berpisah erk sabar ok..
jom baca kisah saya pula
http://zieyzie-ilisha.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.htm

samofa said...

Dari GA yang sama. Done follow you, follow me back ok?:)

dear,my stowy here
http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

cik amal said...

nak join lah :D
amal follow sini

jum join
rm100x2 pemenang
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

Cik Ummi said...

huhu.. yeah,, suka jugak zaman2 3 4 tahun dlu.. xde problem..

what?? hampir lemas?? O.o
siannya amalina :/
Tp syukur alhamdulillah umur dipanjangkan ..

don't be sad with your parents.. insyaAllah, mungkin itu yang terbaik untuk mereka walaupun pahit untuk kita telan? sebagai anak yang baik, biarlah kita yang merasa sengsara demi kebahagiaan parents kita.. sebab mereka dah terlebih dahulu merasa pelbagai seksaan hidup ni.. huhuhu

p/s: I follow hereee :)

http://sayacikummi.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

Mieza Suhaini said...

done follow #51

dari segmen sama :)

follow back ye ^_^

http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html