JellyPages.com

Saturday, June 15, 2013

Hope Everything done..


Bonjour..

Muka Stress..


Finally everything done..Segalanya sudah berakhir exhausted semua berakhir..Before start final exam next week..Then blog aku dah xupdate dah lah..Nak achieve follower 100 susahnya...Semoga contest yang aku join menang semua huhu...Disini saya nak listkan apa yang saya nak buat before do a revision final.

Firstly: Nak lepas stress nak tgk citer Man of steel biar pecah panggung..

Man of Steel (2013) Poster

Second: Nak Gi bukit Cerakah nak main skytrex big thrill adventure..
              Nak hapuskan perasaan takut and confident dalam diri..




Thirdly: Nak wish selamat Hari bapa Kat ayah aku,
            Then nak mintak maaf dengan dia sngat2...Sebab salahkan dia atas ape yang berlaku..
            Padahal nak semua dia bagi..Hapuskan lah perasaan benci dalam diri aku...
            Harap raya thun ni dapat raya bersama..Miss this moment..


Fourthly: Nak mintak maaf kat semua kawan2 k..Then nak ucap terima kasih kat group member
              sebab ambik aku jadi group member.Dah lah 1 org prempuan..Thank for give a cooperation..



See only one of women..Big girls don't cry..

Lastly : Nak wish gud luck kat kwan2 aku.All the best final Especially For my friend Fatihah Nasuha,
Nurul Jalilah,Mardhiah, Hidayah and other friend..Swry klau xmention smua..rmai sgt huhu..U all one part of my life..Friendship is something that we can not buy. My friends will listen to me when I want to speak, will comfort me when i am sad, will wipe my eyes when I cry, and my friends will go together with me side by side through this journey of life
friendship...






1 comment:

kacang buncis said...

Salam…untuk peserta http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html sila alert dengan syarat dan hadiah ye…tima kaseh 